Home

Uitspanning de Notenboom

Van ‘Café de Notenboom’ naar ‘Uitspanning de Notenboom’; het is een enorme verandering. Van het tappen van bier en het serveren van een bitterbal, zijn we overgestapt naar een concept met ongekende mogelijkheden.

Door de uitbreidingen, aanpassingen en verbeteringen in het pand én de tuin is er een sfeer gecreëerd waarin u thuis komt en waar de zorg én aandacht voor u optimaal is.

Er wordt goed geluisterd naar uw wensen. Wensen waarop wij vervolgens weer aanvullend kunnen adviseren om, waar mogelijk én wenselijk te verbeteren tot het optimale resultaat.

De Notenboom kent geen standaarden. Ieder verjaardagsfeest of jubileum en iedere bruiloft of zakelijke bijeenkomst heeft zijn eigen kenmerken. Waar natuurlijk aan wordt voldaan, maar de Notenboom staat er inmiddels om bekend dat er álles kan.

Meer foto’s

 • “Zaterdag getrouwd in de prachtige tuin van de Notenboom. Wat een geweldige locatie, heerlijk eten en top service! Jullie hebben onze dag gerealiseerd zoals wij het voor ogen hadden! Annelies, Jacob en team super bedankt!”

  Anne De Keijzer - van Weenen
 • “7 juli hebben wij hier onze bruiloft gevierd wat een succes! In de tuin waan je je in een andere wereld en Annelies heeft alles tot in de puntjes verzorgd en precies zoals wij het voor ogen hadden. Geweldige dag gehad en nog steeds krijgen we complimenten van onze gasten over de locatie!

  Denise Sterk
 • “13 januari 2018 mijn 60e verjaardag hier gevierd. Alles was top. Super leuke locatie. Gezellig, goede bediening en niets is te veel”

  Henja de Jong- van Mourik

Feesten en Partijen

Uitspanning de Notenboom

Wilt u uw verjaardag eens ‘groots’ vieren, heeft u een jubileum, een familiefeest om wat voor reden dan ook óf wilt u met een groep vrienden bij elkaar komen? En komt u met een groepje van vijf, vijftig of vijfhonderd….? Wat de reden ook is en met hoeveel mensen u ook bent; de Notenboom is altijd de juiste en prettige omgeving. De verschillende ruimtes kunnen met elkaar worden samengevoegd zodat er altijd voldoende ruimte is. Binnen, maar ook buiten! Het terras vóór en die fantastische tuin achter….

Neem direct contact op

Zakelijk

Uitspanning de Notenboom

De Notenboom heeft ook voor bedrijven allerlei mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor een vergadering waarvoor je de rust van een huiselijke omgeving zoekt, een plenaire opstelling voor seminars, maar ook een jubileum of een borrel in besloten kring. Vanzelfsprekend zijn allerlei ondersteunende zaken als een microfoon, beamer en flip-over aanwezig.

De Notenboom is met door de centrale ligging, goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid ook voor zakelijke gasten een ideale locatie!

Neem direct contact op

Bruiloften

Trouwlocatie

Ja, ik wil… Maak van je huwelijk een onvergetelijke dag in de sfeervolle tuin van de Notenboom. In een prachtige en intieme sfeer die aanvullend kan worden afgestemd op jullie wensen.

Hebben jullie eigenlijk te weinig tijd door de organisatie? De Notenboom heeft al vele bruiloften georganiseerd en kan jullie verlossen van die zorgen die je er niet bij wilt hebben. Wij kunnen eventueel voor u de gehele dag verzorgen, van trouwceremonie, aankleding, bloemen, eten, en feestavond om jullie bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken.

Neem direct contact op

Locaties

Uitspanning de Notenboom

Maps-Noot

Contact

Uitspanning de Notenboom

Adresgegevens:

Middenstraat 8, 4153 AD Beesd
0345 – 681 222
info@uitspanningdenotenboom.nl

tuin-3

Neem contact op:

  Uitspanning de Notenboom

  Van ‘Café de Notenboom’ naar ‘Uitspanning de Notenboom’; het is een enorme verandering. Van het tappen van bier en het serveren van een bitterbal, zijn we overgestapt naar een concept met ongekende mogelijkheden.

  Volg ons!

  Openingstijden

  Maandag: gesloten
  Dinsdag: gesloten
  Woensdag: gesloten
  Donderdag: 19:00 – 01:00
  Vrijdag: 16:00 – 02:00
  Zaterdag: 11:00 – 02:00
  Zondag: 11:00 – 19:00

  Buiten de openingstijden is het mogelijk om het e.e.a. te reserveren